Szeged, Hajós u. 9.
     +36 30 6 39 49 59

grafika - nyomda - dekor

Pályázati tájékoztatás

Cégünk elkötelezett a jövő szakembereinek képzése iránt, ezért 2006-óta szakmai gyakorlati képzőhelyként szerepelünk a kamarai nyilvántartásban. Szívesen fogadunk kezdő, a szakma iránt érdeklődő tanulókat és biztosítunk számukra olyan feltételeket, amelyek az elméleti képzésüket gyakorlati tudással egészíti ki.

Ennek folytatásaként gyakornokokat is alkalmazunk, hogy megkönnyítsük a frissen végzett, fiatal szakemberek számára a szükséges munkatapasztalat megszerzését. A gyakornoki foglalkoztatási tevékenységünket 2017-18-ban a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Unió is támogatta:

ginop_5_2_4_16_2017_02040

Pályázati azonosító: GINOP-5.2.4-16-2017-02040

A pályázati projekt címe: Gyakornoki program pályakezdők támogatására
Gyakornoki program pályakezdők támogatására az ICON Repro Kft-nél
A kedvezményezett neve: ICON Repro Kft.
Támogatás összege (Ft):  4,37 millió Forint
A projekt kezdési dátuma: 2017.08.01.
A projekt befejezésének dátuma: 2018.05.01.
A támogatás intenzitása (%): 100

Projekt összefoglaló: 2017.08.01-vel állt munkába a gyakornokunk. Munkába állása probléma mentes volt, hiszen az OKJ 2 éves képzése alatt 1 év gyakorlati időt nálunk töltött, így mi is ismertük őt és képességeit, és ő is tisztában volt a cégünk működésével, munkarendjével.

Az összeszokás gyakorlatilag 2-3 hét alatt megtörtént, folyamatosan figyeltük munkáját, az első időben csak úgy mehetett ki anyag az ügyfelekhez. Az ügyfél kapcsolattartást is csak ellenőrzés alatt tehette meg (pl. e-mailek küldése csak jóváhagyással). Az idő előrehaladtával saját visszatérő ügyfeleket is kapott, akikkel egyre önállóbban dolgozott együtt. Céges telefont kapott kb. a 4. hónaptól, ami lehetővé tette, hogy közvetlen kapcsolatot tartson ügyfeleinkkel. A folyamatos visszaellenőrzésekkel és egyes helyzetek átbeszélésével a mai napra szinte teljesen önálló munkaerővé vált, belesimult a cég életébe saját feladatkörét egyedül képes ellátni és néha már kreatív javaslatokkal is hozzájárul a cég életéhez.

A gyakornoki program befejezése után cégünk teljes munkaidős továbbfoglalkoztási lehetőséget biztosított, így a korábbi tanulónk, gyakornokunk teljes értékű munkatársunkká vált.

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy felhasználói élmény fokozásának érdekében a honlapon sütiket (cookie) alkalmazunk.
Részletes tájékoztatót az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Személyes kapcsolat

Kérjük, írja le röviden miben segíthetünk, milyen feladattal fordulna hozzánk!
A közvetlenebb visszajelzés érdekében adja meg a telefonos elérhetőségét is!